MAKLUMAN SEMASA


Selamat Datang ke blog rasmi PKG Serkam. Sebarang cadangan/ saranan/ masalah bolehlah rujuk terus kepada kami.Kami cuba untuk mencari penyelesaian bersama.

PERHATIAN kepada semua sekolah ahli PKG Serkam, Pautan Web VLE Frog bagi mengakses aplikasi FROG telah disediakan di Bahagian Pautan WEB VLE Frog. Harap Maklum.

Kepada semua pengguna Facebook, kini anda boleh berinteraksi terus bersama sekolah melalui FB PKG Serkam. Cari `PKG Serkam`. Bersama membudayakan ICT dalam kehidupan.

Kepada sekolah yang memerlukan maklumat lanjut mengenai SPS dan masalah yang berkaitan, boleh rujuk di bahgaian muat turun blog PKG SERKAM. Harap maklum.

Perhatian kepada semua sekolah ahli PKG Serkam yang berminat untuk mewar-warkan atau mempromosikan sekolah ataupun kejayaan sekolah untuk dikongsikan bersama, bolehlah menghubungi PKG Serkam atau terus mengemailkan bahan atau hebahan anda di pkg.serkam@gmail.com

Program FT Rintis telah ditamatkan kontrak bermula bulan September 2016. Mohon semua sekolah bersiap sedia dengan ketiadaan Juruteknik Komputer di sekolah.Harap Maklum!

Makluman Semua. Sekiranya ada dikalangan sekolah ahli PKG Serkam yang ingin membuat peringatan, pemberitahuan atau ingin menyampaikan maklumat untuk makluman semua sila berhubung PKG Serkam. -Sekian.

PERHATIAN KEPADA SEMUA GURU DI SEKOLAH AHLI PKG SERKAM, RAJIN-RAJINKANLAH DIRI ANDA UNTUK MENYEMAK PETI MASUK EMAIL ANDA SUPAYA ANDA MENDAPAT SEGALA INFO TERKINI SEKOLAH. HARAP MAKLUM.

JIKA ANDA MENGHADAPI MASALAH BERKAITAN EMAIL / ICT SILA & MEMERLUKAN KHIDMAT BANTU DARI KAMI DI PKG SERKAM, SILA BERHUBUNG TERUS DENGAN PKG SERKAM. SEGAN BERTANYA, TIADA MANFAATNYA.

Monday, September 5, 2016

LANTIKAN SYARIKAT DI BAWAH PERUNTUKKAN MBMMBI TAHUN 2016

LANTIKAN SYARIKAT PERDANA MARKETWAYS SDN BHD SEBAGAI PEMBEKAL BBT KE PUSAT SUMBER SEKOLAH-SEKOLAH NEGERI MELAKA DI BAWAH PERUNTUKKAN MBMMBI TAHUN 2016


      Adalah dimaklumkan bahawa Syarikat 'Perdana Marketways Sdn.Bhd' beralamat 44 Susur Larkin Perdana 2, 80350 Larkin Perdana Johor Bharu telah dilantik untuk membekal Bahan Bacaan Tambahan ke Pusat Sumber Sekolah-Sekolah Negeri Melaka Di Bawah Peruntukan MBMMBI Tahun 2016.

     Pihak Sekolah dipohon memberikan Kerjasama sepanjang proses perbekalan bahan dilaksanakan. Sebarang pertanyaan, sila hubungi En Ahmad Nizam Bin Mohamed di talian 06-232 4478 samb.254 atau 017-6753112.

Sekian, terima kasih

“SEHATI SEJIWA”
“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”
"BEKERJA DARIPADA HATI DENGAN PENUH INTEGRITI"

surat dan senarai sekolah terlibat --> disini

No comments:

Post a Comment